Skagen Teamet
Henrik Siversson
Assisterende Daglig Leder
Henrik Siversson har jobbet med matlaging i nærmere to tiår. Gjennom sitt arbeid ved blant annet Vega Havhotell og Restaurant Nero rendyrket han interessen sin for samarbeid med lokale småprodusenter. Det engasjementet har han nå tatt med seg til Skagen. Men det er ikke det eneste han har tatt med seg til Skagen: Kjøkkenteamet består også av Henriks kollegaer fra Vega Havhotell. Nå skal gjengen få utfolde seg kreativt med en meny som skifter med sesongene og med alle de lokale produsentene de stadig skifter bekjentskap med.
Christoffer Ingebresen
Vinansvarlig
Vinansvarlig Christoffer Ingebretsen styrer til daglig Vinkontoret vegg-i-vegg med Skagen. Han er utdannet kokk, servitør og vinkelner, og er naturligvis levende opptatt av å lete seg frem til utrolige kombinasjoner av mat og drikke. Oppgaven hans, slik han ser den, er å bringe kokken og gjesten nærmere sammen nærmere ved å bruke vin som et bindeledd. Og den oppgaven kommer han sannelig til å få brynt seg på med en meny som både er variert og i stadig utvikling.
Cato Ødemark
Daglig leder
Skagen Restaurants daglige leder Cato Ødemark har vært brennende opptatt av god mat og drikke i hele sitt voksne liv.
Han gjennomførte læretiden sin på Michelin-restauranten Le Canard i Oslo, og har senere vært souschef på NB Sørensen på 2000-tallet, kjøkkensjef på Jans Mat og Vinhus, og Hovmester på Spiseriet. I tillegg har han eid og drevet Restaurant Nero
Målsettingen hans for Skagen Restaurant er å bli blant de beste i Stavanger på matopplevelse, og den reisen starter med en kombinasjon av smilende, kapable ansatte og gode norske råvarer.
ADRESSE:
Skagen 13
4006 Stavanger
Norge
Skagen Restaurant © 2019